Het boek: ‘Gezond afvallen met smoothies’

Het boek: ‘Gezond afvallen met smoothies’

En 3 2 1… there it is! Het boek is eindelijk af. Ontdek het boek ‘gezond afvallen met smoothies’. Misschien wel het lekkerste afvaldieet op aarde :)

Na vele avonden, weekenden en vrije dagen schrijven is het helemaal geslaagd. Het boek ‘Gezond afvallen met smoothies’ is af en ik ben nog nooit zo trots geweest.

Hoe werkt het afvallen met smoothies?

Afvallen met smoothies zorgt er niet alleen voor dat je snel afvalt. Je valt ook echt op een gezonde manier af. Geleidelijk en gemakkelijk. Ik geloof helemaal niet in een dieet dat bestaan uit honger lijden. Dat kun je een tijdje volhouden maar daarna zit je weer op je oude gewicht.

Het voordeel van een lekker dieet is dat je het veel makkelijk in je eetpatroon verwerkt. Op die manier blijf je niet jojo-en maar ga je structureel gezonder door het leven.

Er is niets lekkerder dan smoothies

Geniet je ‘s zomers ook graag van een heerlijke smoothie op een teras?  Ik weet zeker dat het water in je mond loopt als je de recepten leest. Mijn buren en vrienden waren meer dan dankbare testpersonen voor mijn boek ;)

Met deze smoothies val je niet alleen af maar je krijgt extra veel gezonde vitamines en mineralen (daar is een heel hoofdstuk over geschreven).

Ontdek het boek op deze pagina >>

Reacties

Volg ons

Schrijf je in en volg ons

,