Tips voor een gezond & stralend gezicht

Je gezicht valt het meeste op als je iemand ziet. Zorg  ervoor dat je een gezond gezicht hebt, dan vind je veel vaker een lach op pad. Lees de verschillende tips om je gezicht gezond te houden…

Behoud een mooie huid

Door je huid wekelijks met gezichtscrème in te smeren voorkom je een droge huid. Op deze manier blijft je huid ook veel langer jong. En dat zul je op latere leeftijd zeker waarderen.

Voorkom rimpels

Wees voorzichtig met je huid want de spieren zijn erg gevoelig. Een harde gezichtsmassage kan de spieren uitrekken en rimpels veroorzaken. Ook lachen kan overigens rimpels veroorzaken maar dat moeten we maar accepteren. Lachen is immers erg gezond :)

Was je gezicht nooit met zeep

Zeep is prachtig om vuil van je handen te wassen maar niet voor je gezicht. Je wil het gezonde vet niet van je huid afwassen. Eenmaal per dag je gezicht met water wassen is al genoeg om het vuil eraf te krijgen.

Een frisse neus

Nee, hiermee doel ik niet op je neus maar op de frisse lucht. Ga regelmatig naar buiten om wat frisse lucht te ademen en wat zonlicht te ontvangen. Je huid heeft zonlicht nodig om er gezond uit te zien.

Een stralende dag toegewenst allen!

 

Reacties

Volg ons

Schrijf je in en volg ons

,